Het verzorgen van een studieavond, het bijpraten van adviseurs, een discussie over hoe om te gaan met een vraagstuk op het gebied van de Meststoffenwet ? Toon van der Putten heeft uitgebreide ervaring als inleider op studieclubs, op bijeenkomsten, het leiden van een discussie, en het verzorgen van korte trainingen en cursussen.

Het onderwerp en doel kan worden afgestemd op de actualiteit of zijn gericht op een specifieke vraag of onderwerp. Inleidingen kunnen zelfs worden gegeven in uw eigen huisstijl, zodat u de powerpoint presentatie later kunt blijven gebruiken.

Een aantal standaard inleidingen die kunnen worden verzorgd:

    • De 5 belangrijkste valkuilen van het mestbeleid;
    • Zin en onzin van de kringloopwijzer.
  • Een voornemen tot het opleggen van een boete ontvangen: wat nu ?

Uiteraard wordt een inleiding op maat en op basis van uw wensen opgezet en uitgevoerd.

Ik geef ook graag invulling aan huiskamer of keukentafelbijeenkomsten. Indien gewenst wordt gezorgd voor een projectiescherm en beamer.

Indien u meer informatie wilt over het houden van een inleiding, van gedachten wilt wisselen over een mogelijke bijeenkomst neemt u dan gerust contact op. Dit kan  telefonisch (06-46003843), via de  mail (info@toonvdputten.nl) of door middel van onderstaand contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.